De sieraden trends van 2024

Gepubliceerd op 11 april 2024 om 21:00

Wat zijn de sieraden trends van 2024! De trends van dit jaar passen wel goed bij Mina Jewelry designs. 

BLOEMEN 

Zowel statement bloemen als een klein bloemetje aan een armband of in je oorbellen. De bloem sieraden met echte gedroogde bloemetjes passen hier dus uitstekend bij.

Daarnaast zie je veel kettingen en oorbellen met hangers in de vorm van bloemen. Er zijn zelfs ringen ontworpen als bloemknoppen om de vinger. Ook de broches blijven niet achter. De broches geven een elegante en chique uitstraling en ook daar blijven de bloemen niet achter.

 

Multi row ringen en armbanden

We gaan in 2024 voor het combineren van sieraden. Verschillende dunne ringen samengedragen of meerdere armbanden is dan ook de trend.

Ook hoort hier de spiraal ring bij de trend. Dit is een ring die meerdere keren om de vinger wordt gewikkeld met meerder rijen steentjes of versieringen. Bij de Multi ringen zie je ook de geometrische vormen terug. Zoals driehoekige, vierkanten of hexagoon vormen.

De spiraal trend zie je ook terug bij de wrap armbanden. Waar verschillende combinaties worden gemaakt met rijen kralen, steentjes of andere versieringen.

Ook kun je bangle armbanden combineren. Het liefst verschillende breedtes en structuren.

 

BOHO

In 2024 mag je het hele jaar gaan voor de festivallook. Denk aan franjes, bedeltjes maar ook glasbedels en edelstenen passen hier supermooi bij! In de bedeltjes zie je hangers met symbolische betekenissen zoals maan en sterrenbedels.

De kleur turquoise wordt veel gebruikt in boho sieraden vanwege de aardse uitstraling.

Ook hier komt het combineren van verschillende kettingen weer terug. Hier combineer je in verschillende lengtes stijlen en diktes van kettingen.

Ook de edelstenen passen heel mooi in dit thema.

 

Big Hoops

Deze mogen echt niet ontbreken in jouw sieraden doosje. Hoe groter hoe beter. Dit gaat natuurlijk over oorbellen! Als dit toch iets te veel is voor jou misstaat een subtieler oorringetje natuurlijk ook niet.

Zoetwaterparels

We like it! Zoetwaterparels zijn de trend van 2024! Ik ben echt gek op deze prachtige juweeltjes. Het is een klassieke sieraden trend. Elegant en tijdloos en prachtig te combineren met zowel goud als zilver! En dit past ook prachtig bij het BOHO-thema. 

Zoetwaterparels kan je in bijna alle sieraden toepassen. Van eenvoudige parelkettingen en armbanden met 1 rij parels in verschillende groottes tot een centrale hanger van zoetwaterparel.

In oorbellen kan je kiezen voor een stud of voor hangende oorbellen. Hier zijn eindeloos mogelijkheden in.

 

Schakelsieraden 

Deze trend kwam al langzaam op in de winter van 2023. Zowel in streetwear als bij de chique outfits vind je ze terug. Ook bij deze trend geld. The bigger the better!

Schakelsieraden zijn een populaire keuze vanwege hun tijdloze uitstraling. In de sieraden kan worden gekozen voor gelijke schakels maar ook voor een combinatie van kleinere ovale schakels en een grotere schakel. Meestal in een patroon, bijvoorbeeld 3 kleinere schakels afgewisseld met 1 kleine schakel. Ook zijn de langwerpige schakels erg populair.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.