Waarom ik rvs gebruik voor mijn sieraden

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 17:30

Waarom ik rvs en sterling zilver voor mijn sieraden gebruik. 

Waarom gebruik ik stainless steel? Stainless steel oftewel RVS is roestvrijstaal. Dit betekend dat het bestand is tegen roest en corrosie. Dit zorgt ervoor dat je sieraden lang mooi blijven en niet verkleuren. In kwaliteit rvs zit een hele lage hoeveelheid nikkel. Dit maakt het sieraad Hypo-allergeen. Dit maakt dat de kans op een allergische reactie zeer klein is. 

Ben je nu extreem gevoelig voor nikkel adviseer ik om te gaan voor Sterling zilver 925 of goud. Dit zijn zuivere materialen waar geen nikkel in voorkomt. Hoe zuiverder het goud hoe minder nikkel. Goud vanaf 14k is zuiver genoeg om geen irritatie te veroorzaken bij een nikkel allergie. 

 

Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met plezier mijn sieraden kunnen dragen en ook voor een lange tijd ervan kunnen genieten. Daarom kies ik voor een hogere kwaliteit materialen. Zodat jij het langst van jou sieraden kan genieten. 

 

Let wel op. Je kan wel douchen met je sieraden, maar ga niet zwemmen. RVS is namelijk niet goed bestand tegen chloor. Om de sieraden lang mooi te houden adviseer ik om de sieraden met douchen en zwemmen af te doen. Door chemicaliën (Zeep) kunnen je sieraden minder mooi worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.